Fanuc M-410 ic ipari robot palletázó

Robot raklapozóra van szüksége? A FANUC M-410 raklapozó sorozata növeli a hatékonyságot a raklapozási és kezelési alkalmazásoknál szinte bármilyen közepes és nehéz raklapozási rakomány esetén. A 700 kg-ig terjedő teherbírásával és 3,1 m-es hatótávolságával a 4 tengelyes M-410 párhuzamos láncszemű robotsorozat ideális közepes és nehéz rakományok kezelésére. A FANUC az egyik első robotszállító volt, aki kifejezetten raklapozásra tervezett sorozatot fejlesztett ki, és a sorvégi automatizálás terén szerzett több éves tapasztalatára és szakértelmére támaszkodik.

Robot tengelyeinek a száma: 4
Kinyúlás: 3143mm
Teherbírás: 110kg – 700kg

A ROBOT TENGELYEINEK SZÁMA
KINYÚLÁS
TEHERBÍRÁS
43143 mm110 kg -700 kg
Fanuc robot
Raklapozásra optimalizált kialakítás
A vékony kar és az üreges csuklószerelvény révén a robot még szűkös munkaterületekhez is képes hozzáférni és ott tevékenykedni.
Nagy sebesség és még nagyobb teljesítmény
A gyors megengedett csuklómozgásnak és a nagy tehetetlenségnek köszönhetően maximális sebesség mellett képes nagy megfogót és nehéz terhelést kezelni.
Szervomeghajtású megfogóegység is kapható
A szervomeghajtású „kéz” a hatékony, költségmegtakarítást jelentő kábelvezetést lehetővé tevő üreges csuklónak köszönhetően 100%-ban integrálható a robottal. Emellett a 6 tengelyű szervoerősítő 5. tengelyként vezérli a szervomeghajtású „kezet”.

Saját gyártású manipulátor fejeink

Manipulátor fej robot

A Metrisoft Mérleggyártó Kft egyedileg készíti el azt a robot megfogó fejet ami az Ön igényeinek teljes mértékben megfelel. Legyen az doboz, zsák vagy beton darab vagy a raklap maga amire kell palletázni.

Metrisoft logo
Manipulátor fej robot

Szakértő kollegáink, készséggel várják további kérdéseit

Tekintse meg rendszereinket üzemi körülmények között