Anyagmozgatás

Az iparban az anyagmozgatás mindennapos dolog. A Metrisoft gyártmányú anyagmozgató, vagy raktári mérlegei ideálisak az ipar szinte minden területére. Festett vagy korrózióálló kivitel, ütésálló, korláttal ellátott, cimkenyomtatás, vezetéknélküli adattovábbítás, hitelesíthetőség stb. mind-mind igyekszik lefedni minden igényt.

Anyagmozgató mérlegek

Békamérlegek

Békamérleg A legegyszerűbb ilyen mérleg a békamérleg, cégünk elektromos ill. kézi változatban is gyárt. A mérleg opcióként cimkenyomtatóval, vezetéknélküli számítógépes kapcsolattal is felszerelhető, 500 kg, 1 tonnás és 2 tonnás méréshatárral.
Kapcsolódó termék: Békamérleg »

Targonca mérlegek

A targoncák villájához mérlegcellákat építve, mérlegműszerrel felszerelve kerül átalakításra a targonca.

Raktári mérlegek, raklap mérlegek

Raklap mérlegek

U alakú raklapmérleg Az ún. U alakú raklapmérleg, kézi- vagy villamos anyagmozgató béka által szállított raklapok mérésére alkalmas. Ahogy a névben is benne van, magának a mérlegnek U alakja van, amely közé a békamérleg villái beférnek. A raklap leengedésekor a mérlegen "fennakad" a raklap, így végezhető el a mérés.
Kapcsolódó termék: U alakú raklapmérleg »

Síktetejű mérlegek

Maximális 6 tonna méréshatárral, robusztus alakjával, ütődés elleni védelemmel ellátott sík mérleg. Ideális raktárakban, targoncák által mozgatott áruk gyors mérésére.
Kapcsolódó termék: Síktetejű mérleg »

Lapmérlegek, extralapos lapmérlegek

Rámpás kialakítás lehetővvé teszi kézi anyagmozgató békák, kerekes kocsik rállását a mérlegre.
Kapcsolódó termék: Lapmérleg »

Képek

Síktetejű mérlegek Lapmérlegek

Keresés méréshatár alapján

Mérleg méréshatára:
Termékek listázása »

Tartalom

Powered by Yii Framework.