GMT-X1 Tömegmérő műszer

A GMT-X1, egy DIN sínre szerelt mérlegműszer ipari automatizáláshoz. Különféle rendszermérési célokra használható, mint például súlyellenőrzés, súlyvesztés, folyadéktöltés, adagolás, edény- és silómérleg stb. Bluetooth-on keresztül, csatlakoztatható a „Weasy App”-hez konfiguráláshoz és felügyelethez.

Főbb jellemzők:

 • Rozsdamentes acél ház kompakt kialakítással
 • Különböző konfigurációk, sokféle kombináció
 • Szabvány: RS4851 + RS485/RS232 (választható)
  • 1-es hardver opció: 3 bemenet 5 kimenet vagy 3 bemenet 4 kimeneti relé (opcionális)
  • 2-es hardver opció: RS485+16 bit analóg vagy 2 bemenet 4 kimenet
  • 3-as hardver opció: Modbus TCP vagy Ethernet/IP vagy Profinet
  • (Az 1, 2, 3 hardver opció egyszerre is választható)
 • Bluetooth kommunikáció

rendeltetése

Az ipari automatizáció egy olyan forradalmi technológia, amely a gyártási folyamatokat fejleszti, gyorsabbá és megbízhatóbbá teszi. A GMT-X1 Az emberi munkavégzés minimalizálásával és a gépek vezérlésének rendszerbe integrálásával az automatizáció lehetővé teszi a termelési folyamatok optimalizálását, a költségek csökkentését és a termelékenység növelését.

Telefonos applikáció

Bluetooth-on keresztül a GMT-X1 kapcsolódhat a Weasy nevű mobilalkalmazáshoz (az Android rendszerekhez elérhető) konfiguráció és felügyelet céljából. A műszer telepítése után először párosítani kell a telefonnal. Idő- és energiatakarékosság érdekében a Weasy-app segítségével kalibrálhatjuk a GMT-X1-et, és ellenőrizhetjük a megfelelő működését. Sőt, ha valami baj van a PLC és a mérőtávadók közötti kapcsolattal, akkor nem kell egyenként ellenőriznünk a mérőtávadót. Csak a weasy-app megnyitásával ellenőrizhetjük a paramétereket a PLC-vel összehasonlítva, könnyen megtudhatjuk, melyik mérlegadó hibázott, és egyszerűen kijavíthatjuk. Ebben az esetben a gyártási folyamat nem késik túl sokáig. A videóból többet megtudhat a GMT-X1 Weasy-App általi konfigurálásáról.

További kérdéseivel és ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz