Egyszerű mérlegelési adattároló

Metrisoft gyártmányú mérlegműszerek számítógépen történő kezelése.

Egyszerű mérlegelési adattároló

Főbb jellemzők:

  • Tömegadatok megjelenítése: A szoftver pillanatnyi tömegértéket jelenít meg, lehetővé téve a gyors és pontos mérlegelést.
  • Mérendő termék nevének megadása: A program lehetővé teszi a mérendő termék nevének egyszerű és gyors rögzítését.
  • Automatikus lekérdezés az eseménynaplóból: Az eseménynaplóban tárolt méréseket automatikusan lekérdezi és CSV fájlba menti.
  • Több eszköz adatainak gyűjtése: Akár több mérleg adatait is képes kezelni és egy közös vagy különálló CSV fájlban tárolni.
  • Adatok tárolása CSV fájlban: A mérési adatokat könnyen exportálhatja CSV formátumban, egyszerű adatkezelés és -analízis érdekében.
  • Egyedi igények megvalósítása: A szoftver testreszabható, hogy megfeleljen az Ön specifikus mérlegelési igényeinek.

Általános leírás

A Metrisoft Kft. által gyártott mérlegműszerek számítógépes kezelését lehetővé tévő szoftver feladata, hogy egyszerre akár több mérleg pillanatnyi tömegértékét megjelenítse, és az eseménynaplóban tárolt méréseket automatikusan lekérdezze és CSV fájlba mentse. Beállíthatja, hogy az összes mérleg adatait egy közös fájlba gyűjtse, vagy mérlegenként külön fájlt készítsen. Továbbá, ha az MS-H műszer családhoz kötött vonalkódolvasó is rendelkezésre áll, ami a CODE mezőbe olvas be, a szoftver ezt az információt is rögzíti az CSV fájlba.

Működés

  1. Mérési sorozat indítása: A „Mérési sorozat” gomb megnyomásával a program megkérdezi, hogy milyen terméket mérünk, és mi az 1 db termék referencia tömege.
  2. Darabszám számolása: A megadott referencia tömeg alapján a program automatikusan számolja a darabszámot.
  3. Összegző címke generálása: A mérési sorozat befejezése gomb megnyomásával generálódik egy összegző címke. A címkén többek között szerepel a mérések száma, összesen mért tömeg, referencia tömeg, kalkulált termék darabszám és termék neve.