Mobil felhordó szalagok

Az anyag felhordása a mérleg adagoló szintjéig, illetve a csomagolt termékek további szállítása a vizsgáló berendezéshez illetve a csomagoló platformhoz.

"Z" felhordó szalag

"Z" típusú elevátor

A Z típusú szállítószalag függőleges szállítási kialakítást alkalmaz, amely nagyon alkalmas kis alapterületű és kis termelési áramlású gyárak számára. Jelenleg két szerkezeti anyagot kínálunk vásárlóink számára: szénacélt vagy 304-es rozsdamentes acélt (adagolótartály élelmiszer-minőségű PP anyagból készült). Z-típusú szállítószalagunkat széles körben használják gabona, élelmiszer, takarmány, vegyi, stb. termékekre. A szállítószalag magassága az ügyfelek igényei szerint állítható, és felszerelhető többfejes mérleggel vagy lineáris mérleggel a száraz áruk feldolgozásához, javítva a termelési hatékonyságot.

  • A szállítószalag granulált anyagok függőleges emelésére szolgál, mint például kukorica, élelmiszer, műanyag- és vegyipar stb.
  • Szállítószalag magassága 3,3-3,6m.
  • Testreszabható

Ferde conveyor felhordó szalag

A ferde adagolószalag nagy szállítási sebességgel és áramlási sebességgel rendelkezik, így alkalmas tömegtermelési igényű és alapterületi korlátok nélküli gyárak számára. A ferde adagolószalagot általában elülső szállítószalagként használják a csomagolási folyamat előtt. Szállítószalagunk kétféle szalaganyaggal rendelkezik; az egyik alkalmas nagy szemcsés termékek vagy kis szemcsés termékek szállítószalagjaihoz. A másik szállítószalag, amely alkalmas por, kis részecskés termékek szállítására.

  • A ferde szállítószalag az anyag emelésére szolgál
  • Lánclemez típus: alkalmas nagy részecskéket szállító anyagok szállítására
  • Szállítási magasság: 2-3,6 m.
Ferde conveyor felhordó szalag
Kész termék felhordó szalag

Kész termék felhordó szalag

A késztermék szállítószalag a csomagolás után automatikusan csomagolt késztermék-zsákokat szállítja a vizsgálóberendezéshez vagy a csomagolóplatformhoz. A szállítási magasság 600-850 mm. Testreszabható az ügyfél csomagolósorának aktuális helyzete szerint. Hatékonyan javíthatja a teljes mérleg- és csomagolósor szállítási sebességét.

  • A gép a késztermékek áthelyezésére szolgál az ellenőrző gépre és a csomagolóplatformra.
  • Magasság: 0,6-0,85 m
  • Testreszabható

További kérdéseivel és ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz