Jármű mérlegek

Iparágtól függően számtalan mérési feladat jelentkezhet a gyártás, feldolgozás, adagolás vagy a csomagolás során. A Metrisoft Kft. három évtizedes szakmai tapasztalattal segít önnek a megfelelő jármű mérleg kiválasztásában.

Mérlegeink bizonyítottak már számos iparágban, legyen szó vegyiparról, élelmiszeriparról, építőiparról vagy akár az energiaiparról.

Jármű mérlegeinket a feladattól függően különböző mérlegműszerrel szereljük fel, szükség esetén külön szoftveres megoldásokkal egészítjük ki, így téve alkalmassá a megrendelő által megkívánt mérlegelési feladatra.

Tekintse meg széles választékban elérhető jármű mérlegeink közül a vasúti, hídmérleg, mobil (papucs mérleg), tengelyterhelés mérő mérlegeinket. Amennyiben a termékek között nem találja az önnek megfelelőt kérem tekintse meg Ipari és Ellenőrző mérlegeinket is vagy lépjen kapcsolatba kollégáinkkal.

Hídmérleg

Különböző dobozolt vagy csomagolt áruk tömegének pontos és gyors hiteles mérése

Közúti tengelyterhelés mérő mérleg

Az MS-KTEN típusú menetközbeni tengelyterhelésmérő állomás a gépjármű lassú (max.: 5 km/h) áthaladása közben méri meg az egyes tengelyekre eső terhelést.

Mobil jármű mérleg

A mobil járműmérleg (“papucsmérleg”) egyszerű, kényelmes és sokoldalú megoldást biztosít a járművek mobil mérésére. Az alumíniumból készült teherfelvevő súlya csupán 25 kg, ellenáll a környezeti hatásoknak és a tisztításon kívül külön karbantartást nem igényel. Sokoldalúságát növeli, hogy használható 2 vagy 4 teherfelvevőt összekapcsolva.
Papucs mérleg