Kombinációs mérleg

A kombinációs mérleg nagy sebességű és nagy pontosságú berendezés. A mérleggel a lehető legpontosabban tudunk kiszerelni 2-5000 gramm közötti anyagokat. Igény szerint lehetőségünk van akár több fajta anyag egyidejű mérésére és kiszerelésére is (pl.:Zöldség mix).

Metrisoft logo

A METRISoft Mérleggyártó Kft. 1990. június 1.-je óta foglalkozik ipari mérlegek gyártásával. Munkatársaink között egyaránt található a gépészeti tervezési feladatokat ellátó gépészmérnök, az elektromos tervezésért felelős villamosmérnök valamint a számítógépes feladatok megoldásán munkálkodó informatikus, így a felmerülő feladatokat magas színvonalon, minden igényt kielégítően meg tudjuk oldani. A típustermékek előállítása mellet cégünk kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek igényeinek teljes mértékben megfelelő, egyedi rendszerek kialakítására. A felmerülő igények gyors kiszolgálását korszerű, számítógép-vezérelt, megmunkáló berendezések beszerzésével biztosítottuk.

Technológia

A kombinációs mérleg egy fejlett, nagy sebességű és rendkívül pontos berendezés, amely ideális választás 2-5000 gramm közötti anyagok pontos adagolásához. A mérleg kiválóan alkalmas különféle iparágak számára, ahol fontos a precíz súlymeghatározás, legyen szó élelmiszeriparról, gyógyszeriparról vagy bármilyen más területről, ahol kritikus a pontos mérés.

A készülék rugalmasságát az is bizonyítja, hogy lehetőséget kínál többféle anyag egyidejű mérésére és adagolására. Például zöldségmixek esetében a különböző zöldségfajták pontos súlyát egyszerre tudja mérni és kiszerelni, így növelve a hatékonyságot és csökkentve a munkaidőt.

A kombinációs mérleg használata egyszerű és felhasználóbarát. Az intelligens vezérlőrendszer lehetővé teszi az anyagok gyors és pontos adagolását, miközben minimalizálja a hibalehetőségeket. Az eszköz kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen integrálható legyen meglévő gyártósorokba, így zökkenőmentesen illeszkedik a termelési folyamatokba.

Összességében ez a kombinációs mérleg ideális választás minden olyan vállalkozás számára, amely megbízható, gyors és pontos mérlegelési megoldást keres. A sokoldalúságának és precizitásának köszönhetően garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

 

 

Segítünk a döntésben

Kollégánk örömmel segít Önnek megtalálni a telepítési helyszínnek és a felhasználási módnak megfelelő kombinációs mérleget.

Konkrét elképzelése van?

Kérjen ajánlatot az Ön által választott mérlegre még ma!

Jellemzők

 • Moduláris felépítés CAN bus technológiával
 • Egyedi amplitudó beállítás a lineáris adagoló serpenyőknél
 • Forgó vagy vibrátoros felső kúp
 • Időzíthető ürítő garat
 • Opcióként 2 db csomagológép kiszolgálására is alkalmas útváltóval
 • Nagy pontosságú Hottinger ( HBM ) mérlegcellák
 • Érintőképernyős kezelőfelület magyar nyelvű menüvel
 • Léptető motoros ajtónyitás
 • Tapadós vagy fagyasztott termékekhez dombornyomott rozsdamentes acél edényzet
 • Könnyű tisztíthatóság

Multiheads

10 Fejes mérlegek

16 Fejes mérlegek

18 Fejes mérlegek

20 Fejes mérlegek

32 Fejes mérlegek

 • Moduláris kialakítás CAN bus technológiával: A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi az egyszerű bővítést és testreszabást, miközben a CAN bus technológia biztosítja a megbízható és gyors adatátvitelt az egyes modulok között.

 • Egyedileg állítható amplitúdó a lineáris adagoló tálcáknál: Az adagoló tálcák amplitúdója egyedileg beállítható, így optimalizálható a különböző anyagok adagolási sebessége és pontossága.

 • Forgó vagy vibrációs felső tölcsér: A felső tölcsér forgó vagy vibrációs változatban is elérhető, ami lehetővé teszi a termékek egyenletes eloszlását és adagolását, növelve a rendszer hatékonyságát.

 • Időzíthető ürítő garat: Az ürítő garat időzítése pontosan beállítható, így szabályozható a termékek kiürítési üteme, ami hozzájárul a folyamatok zökkenőmentes működéséhez.

 • Opcióként két csomagológép kiszolgálására alkalmas útváltó: Az útváltó opció lehetővé teszi két különböző csomagológép egyidejű kiszolgálását, növelve a rendszer rugalmasságát és kapacitását.

 • Nagy pontosságú Hottinger (HBM) mérlegcellák: A berendezés Hottinger (HBM) mérlegcellákkal van felszerelve, amelyek kiemelkedő pontosságot és megbízhatóságot biztosítanak a mérési folyamatok során.

 • Érintőképernyős kezelőfelület magyar nyelvű menüvel: A felhasználóbarát érintőképernyős kezelőfelület magyar nyelvű menüvel rendelkezik, amely egyszerű és intuitív kezelést tesz lehetővé.

 • Léptető motoros ajtónyitás: A léptető motoros ajtónyitás precíz és megbízható működést garantál, biztosítva a termékek zökkenőmentes adagolását és kiürítését.

 • Tapadós vagy fagyasztott termékekhez dombornyomott rozsdamentes acél tartály: A dombornyomott rozsdamentes acél tartályok kifejezetten tapadós vagy fagyasztott termékek kezelésére lettek tervezve, biztosítva a könnyű kezelhetőséget és tisztíthatóságot.

 • Könnyen tisztítható kialakítás: Az eszköz kialakítása lehetővé teszi az egyszerű és gyors tisztítást, minimalizálva az állásidőt és növelve a termelékenységet.

További kérdéseivel és ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz

Miért minket Válassz?

Cégünk alapítása és működése óta az ügyfél a legfontosabb

Szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot

Törekszünk minden esetben az Ön igényeihez mérten segíteni a megfelelő termék kiválasztásában

Partnereink

Akik már bizalmat szavaztak nekünk

A Metrisoft Kft nem csak egy mérlegeket kínáló cég. Mi a kezdetektől az eszköz átadásáig végig kísérünk. Az ajánlat adástól a tervezésig, majd a végső telepítésig. Az általunk készített és gyártott eszközökre vagy szolgáltatásainkra garantáljuk, hogy meg lesz  elégedve és sokáig élvezheti még ezeknek az előnyeit.

Videók

Írjon nekünk!

Kérem az űrlap kitöltésével írja le nekünk miben segíthetünk Önnek.