Lineáris adagoló mérlegek

A lineáris adagoló mérlegek alkalmas porszerű és apró szemcsés anyagok mennyiségi mérésére. A lineáris mérleg legfeljebb 5 specifikáció közül választhat, és a maximális érték a mérési sebesség elérheti a 70 tasak/perc értéket, ami az első választás a porszerű anyagok mérésére.

Metrisoft logo

A METRISoft Mérleggyártó Kft. 1990. június 1.-je óta foglalkozik ipari mérlegek gyártásával. Munkatársaink között egyaránt található a gépészeti tervezési feladatokat ellátó gépészmérnök, az elektromos tervezésért felelős villamosmérnök valamint a számítógépes feladatok megoldásán munkálkodó informatikus, így a felmerülő feladatokat magas színvonalon, minden igényt kielégítően meg tudjuk oldani. A típustermékek előállítása mellet cégünk kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek igényeinek teljes mértékben megfelelő, egyedi rendszerek kialakítására. A felmerülő igények gyors kiszolgálását korszerű, számítógép-vezérelt, megmunkáló berendezések beszerzésével biztosítottuk.

Technológia

A lineáris adagoló mérlegek kifejezetten alkalmasak porszerű és apró szemcsés anyagok pontos mennyiségi mérésére. Ezek a mérlegek különösen hasznosak az élelmiszeriparban, a vegyiparban, valamint más iparágakban, ahol fontos a finom szemcséjű anyagok precíz adagolása.

Sokoldalú specifikációs lehetőségek: A lineáris mérlegek legfeljebb 5 különböző specifikációval érhetők el, így rugalmasan alkalmazkodnak a különböző anyagok és mennyiségi igényekhez. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy a mérleg optimálisan illeszkedjen az adott feladathoz, legyen szó különböző anyagokról vagy mérési követelményekről.

Nagy mérési sebesség: A lineáris adagoló mérlegek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, hiszen a mérési sebességük akár a 70 tasak/perc értéket is elérheti. Ez a gyorsaság jelentős előnyt jelent a termelési folyamatokban, mivel növeli a hatékonyságot és csökkenti a feldolgozási időt.

Elsődleges választás porszerű anyagokhoz: Ezek a mérlegek kiválóan alkalmasak porszerű anyagok mérésére, mivel precíz adagolási és mérési képességeik révén minimalizálják a pontatlanságokat és a hulladékot. A speciális tervezés és technológia lehetővé teszi a finom szemcséjű anyagok pontos és megbízható kezelését.

Felhasználóbarát kialakítás: A lineáris adagoló mérlegek könnyen kezelhetők és karbantarthatók. Az egyszerű kezelőfelület és a robusztus kialakítás biztosítja, hogy a mérlegek hosszú távon is megbízhatóan működjenek, miközben minimalizálják az állásidőt és a karbantartási költségeket.

Alkalmazási területek: A lineáris adagoló mérlegek széles körben alkalmazhatók különféle iparágakban. Az élelmiszeriparban például fűszerek, liszt, cukor és más porszerű anyagok adagolására használhatók, míg a vegyiparban finom porok, granulátumok és egyéb apró szemcsés anyagok mérésére.

Jellemzők

 • Alkalmas jó folyékonyságú anyagok, például granulátumok, porok, stb. mennyiségi mérésére. 
 • Egyszerű felépítésű és kifinomult kialakítású. 
 • Új, integrált moduláris vezérlőrendszert alkalmaz.
 • Különféle paramétereket és nyelvi érintést kölcsönöz az ember-gép interfésznek, hogy megfeleljen a követelményeknek. 
 • Rugalmas kiválasztási és paraméter-beállítások a különböző országokban vagy régiókban, kényelmesebb működés, hogy megfeleljen a különböző objektumoknak. 
 • A felépítést tekintve egy tartály, két tartály, három tartály, négy tartályos kivitel
 • A teljes modell kis területet foglal el, könnyen elhelyezhető, kiváló minőségű érzékelőkkel és a legújabb moduláris felépítéssel.
 • Amplitúdó automatikus beállítási funkcióval van felszerelve. 
 • Hibakeresés kényelmesebb, stabilabb teljesítmény.
 • Pontosabb és biztosabb anyaggal érintkező részek mind rozsdamentes acélból készülnek.
 • Alkalmas szelet, tekercs vagy durva alakú termékek, például cukor, só, mag, rizs, tengerifű, glutamát, tejpor, kávé, fűszerpor, stb. kiszerelésére.

Multiheads

1 Fejes mérlegek

2 Fejes mérlegek

3 Fejes mérlegek

4 Fejes mérlegek

 • Ideális jó folyékonyságú anyagok mennyiségi mérésére: A berendezés kiválóan alkalmas olyan anyagok mérésére, mint granulátumok, porok és egyéb jó folyékonyságú anyagok.

 • Egyszerű és kifinomult kialakítás: A gép egyszerű felépítése és kifinomult formatervezése biztosítja a könnyű használatot és karbantartást.

 • Modern, integrált moduláris vezérlőrendszer: Az új, integrált moduláris vezérlőrendszer fejlett technológiát biztosít a precíz működéshez.

 • Felhasználóbarát ember-gép interfész: A gép kezelőfelülete különféle paraméterek és nyelvi opciók beállítását teszi lehetővé, hogy megfeleljen a különböző felhasználói igényeknek.

 • Rugalmas paraméterbeállítások: A különböző országok vagy régiók specifikus igényeihez igazodva a gép rugalmas kiválasztási és paraméter-beállítási lehetőségeket kínál, megkönnyítve a különböző anyagok kezelését.

 • Többféle tartálykialakítás: A berendezés elérhető egy-, két-, három- és négytartályos kivitelben, alkalmazkodva a különböző felhasználási igényekhez.

 • Kompakt és hatékony: A teljes modell kis helyigényű, könnyen elhelyezhető, és kiváló minőségű érzékelőkkel van felszerelve, valamint a legújabb moduláris felépítést alkalmazza.

 • Automatikus amplitúdó beállítás: A gép automatikus amplitúdó beállítási funkcióval rendelkezik, amely biztosítja az optimális működést.

 • Egyszerű hibakeresés és stabil teljesítmény: A hibakeresés egyszerűbb és a rendszer stabilabb teljesítményt nyújt.

 • Rozsdamentes acél anyaggal érintkező részek: A gép pontos és megbízható, az anyaggal érintkező összes része rozsdamentes acélból készül, biztosítva a hosszú élettartamot és a higiénikus működést.

 • Sokféle termék kiszerelésére alkalmas: A berendezés különböző alakú és méretű termékek, például cukor, só, magvak, rizs, tengeri alga, glutamát, tejpor, kávé és fűszerpor kiszerelésére is kiválóan alkalmas.

Kiszerelhető anyagok

Lisztszerű anyagok
Porszerű anyagok
Gabonaféle anyagok
Állateledel szerű anyagok
Pelletszerű anyagok

További kérdéseivel és ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz

Miért minket Válassz?

Cégünk alapítása és működése óta az ügyfél a legfontosabb

Szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot

Törekszünk minden esetben az Ön igényeihez mérten segíteni a megfelelő termék kiválasztásában

Partnereink

Akik már bizalmat szavaztak nekünk

A Metrisoft Kft nem csak egy mérlegeket kínáló cég. Mi a kezdetektől az eszköz átadásáig végig kísérünk. Az ajánlat adástól a tervezésig, majd a végső telepítésig. Az általunk készített és gyártott eszközökre vagy szolgáltatásainkra garantáljuk, hogy meg lesz  elégedve és sokáig élvezheti még ezeknek az előnyeit.

Videók

Írjon nekünk!

Kérem az űrlap kitöltésével írja le nekünk miben segíthetünk Önnek.