Oldalnézeti Röntgen ellenőrző rendszer

A röntgenes termékvizsgálati rendszerek célja az élelmiszer- és gyógyszeripari termékeken belül elhelyezkedő nem kívánatos idegen anyagok észlelése és eltávolítása, függetlenül azok alakjától és elhelyezkedéstől.

Felhasználás:

Rugalmas és moduláris, hogy illeszkedjen az Ön gyártási környezetéhez, a röntgen-ellenőrző gépek biztonságos, érzékeny és megbízható védelmet nyújtanak. Iparágvezető röntgen-ellenőrző gépeink olyan szoftveralgoritmusokkal vannak felszerelve , amelyek tökéletesen alkalmazkodnak minden egyedi termékhez, amelyet ellenőrizni szeretnének, valamint számos testreszabható menüopcióval , így a termékcsere gyors és egyszerű folyamat.

oldalnézeti röntgen

Működés:

A röntgensugaras termékellenőrzés minden olyan anyagot észlel, amelynek sűrűsége jelentősen eltér a vizsgált terméktől. A sűrűségkülönbséggel rendelkező szennyeződések lehetnek szennyeződések, légbuborékok, törések vagy egyéb olyan hibák, amelyek veszélyeztethetik a termék biztonságát vagy integritását.

Jellemzők

 • Valós idejű észlelés színes szennyeződés elemzéssel
 • Funkciók a termék alkatrészeinek elfedésére a szennyeződés jobb észlelése érdekében
 • Az ellenőrzési adatok automatikus mentése idő- és dátumbélyegzővel
 • Felhasználóbarát működés a napi üzleti életben 255 előre beállított termékkel
 • USB és Ethernet az adatátvitelhez
 • Egyenes termékalagút a nagyobb szállítószalag sebességért
 • Beépített távirányító és karbantartás
 • 24 órás non-stop működés
 • megbízható biztonsági szabvány: igény szerint TÜV-tanúsítvány
oldalnézeti röntgen

Áttekintés

 • Élelmiszer- vagy nem élelmiszertermékek és palackokban vagy üvegekben lévő folyadékok röntgenvizsgálata
 • Érzékeli a nagy sűrűségű anyagokat, mint a fém, kerámia, kő, műanyag és még az üvegrészecskéket is üvegedényekben
 • Szkennelési magasság 265 mm-ig, egyenes termékalagút
 • Könnyű kezelhetőség automatikus kalibrációval és jól áttekinthető funkciókkal a 17 hüvelykes érintőképernyőn
 • XIA szoftver az azonnali elemzéshez és észleléshez nagy pontossággal és megbízhatósággal
 • Opcionálisan nagy sebességű keresztirányú üvegedényekhez

Röntgen rendszerek

Az egysugaras röntgenrendszerek biztonságosan érzékelhetik az üveget a műanyagban, míg a kétsugaras röntgenrendszereket az üveg- vagy műanyag tartályokban lévő üvegrészecskék bonyolult detektálására szabták. A kétsugaras technológia képes észlelni az üvegedényben bárhol elrejtett szennyeződéseket, beleértve az alját is, ahol gyakran homorú pont van a tartályban.

További információk

Felhasználóbarát működés:

Az XRAY SHARK® XS26 GIG röntgenrendszer nagy, 17 hüvelykes színes érintőképernyővel és intuitív szoftverrel rendelkezik, amely könnyen használható. A röntgenkészülék kezeléséhez nincs szükség speciális képzésre.

Valós idejű észlelés színes szennyeződés elemzéssel:

A CASSEL röntgen-ellenőrző rendszerek maximális érzékenységet biztosítanak az idegen testek észlelésében. A szennyezett termékeket élőben észlelik, és szétválaszthatók. A röntgenkészülék érintőképernyőjén a szennyeződés színnel van kiemelve.

24 órás non-stop üzem:

A CASSEL minden minőség-ellenőrző rendszerrel szemben magas követelményeket támaszt. A kiváló minőségű alkatrészek és a legfejlettebb technológia folyamatos működést tesz lehetővé, a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

Ethernet és USB:

Csatlakoztassa röntgen-ellenőrző rendszerünket hálózatához. A CASSEL minden röntgenkészüléket alapkivitelben USB és Ethernet interfésszel rendelkezik.

Beépített távoli karbantartás:

Ha a helyszíni technikusok nem állnak rendelkezésre, a CASSEL röntgen-ellenőrző rendszerek beépített távoli karbantartási funkcióval rendelkeznek. Szakképzett szervizmérnökeink minden kérdésben segítenek Önnek, függetlenül attól, hogy hol található röntgenkészüléke. Így költséges utazási költségek takaríthatók meg, és gyors megoldások születhetnek.

Könnyű tisztítás és karbantartás:

A higiénikus kialakítás lehetővé teszi az XRAY SHARK® XS GIG egyszerű tisztítását és karbantartását. Minden alkatrész leválasztható és tisztítható. Tisztítás után minden könnyen összeszerelhető. A készülék így gyorsan újra üzemkész.

Megbízható német biztonsági szabványok – igény szerint TÜV-tanúsítvány:

A hibátlan kialakítás a minőségtudatos gyártók számára maximális biztonságot és kényelmet kínál a napi működéshez. A rendkívül alacsony sugárszivárgás mértéke max. 3 µSv/h vagy kevesebb.

Megbízható német biztonsági szabványok – TÜV által jóváhagyott:

A hibátlan kialakítás maximális biztonságot és kényelmet kínál a napi használathoz. A sugárzás szivárgási sebessége 1 µSv/h, illetve 3 µSv/h vagy kevesebb.

Az ellenőrzési adatok automatikus tárolása, idő/dátum bélyegzővel:

Minden adat tárolható minőségellenőrzés céljából. Az XRAY SHARK® XS26 GIG automatikus memória funkcióval rendelkezik. Lehetőség van arra is, hogy csak a szennyezett termékek adatait tárolják. Minden adat idő- és dátumbélyegzővel van ellátva. Ezeket az adatokat könnyen ellenőrizheti és elemezheti.

További kérdéseivel és ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz