A METRISoft Mérleggyártó Kft. bemutatása

Metrisoft Mérleggyártó Kft. repülőgépről készült felvétel

A METRISoft Mérleggyártó Kft. termékei és szolgáltatásai:

Metrisoft Mérleggyártó Kft. repülőgépről készült felvétel

Cégtörténet:

A jelen

A folyamatos fejlődés és növekedés hatására a dolgozói létszám közel 60 fősre nőtt. Munkatársaink között egyaránt található a gépészeti tervezési feladatokat ellátó gépészmérnök, az elektromos tervezésért felelős villamosmérnök valamint a számítógépes feladatok megoldásán munkálkodó informatikus, így a felmerülő feladatokat magas színvonalon, minden igényt kielégítően meg tudjuk oldani. A cég termékeinek széles skálája lehetővé teszi a piaci igények teljes körű lefedését. A típustermékek előállítása mellet cégünk kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek igényeinek teljes mértékben megfelelő, egyedi rendszerek kialakítására. A felmerülő igények gyors kiszolgálását korszerű, számítógép-vezérelt, megmunkáló berendezések beszerzésével biztosítottuk. A termékek megfelelő minőségét ISO 9001-2000 minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, a hosszú élettartamot és a felmerülő problémák gyors megoldását országos szervizhálózat segítségével biztosítjuk. Cégünk versenyképességét az itt dolgozó kollégák szaktudása, kreativitása, tapasztalata, termékeink műszaki megoldásai, valamint partnereink bizalma adják. Büszkék vagyunk arra, hogy a mérlegelés, adagolás és az ezzel kapcsolatos ipari és mezőgazdasági automatizálás területén felmerülő, szinte valamennyi feladat megoldására alkalmassá tettük cégünket.

A múlt

A METRISoft Mérleggyártó Kft. 1990. június 01 - jén alakult magántőkéből. Az alapítók, akik ma is a cég vezetői és tulajdonosai korábbi munkahelyükön, a Metripond Mérleggyárban mérlegek, mérlegrendszerek fejlesztésével foglalkoztak és az ipar valamint a mezőgazdaság számos területén megfordultak, mint méréstechnikai tanácsadók. A cég megalakulásakor célul tűzték ki, hogy továbbviszik a nagy múlttal rendelkező magyarországi mérleggyártás hagyományait. Az indulást követő évek a saját műszerpark, a hozzá kapcsolódó programok fejlesztésével és a piaci igények felmérésével teltek el. A vállalkozás a piaci bevezetést követően dinamikusan növelte a termelést. A nagyobb mennyiségű gyártás magával hozta a saját gyártóbázis és a fejlesztőgárda kialakulását, mellyel a folyamatosan növekvő piaci igényeket rugalmasan követte. 1995-ben jelentős saját beruházással hozták létre a jelenlegi telephelyet.

Képek

Metrisoft Mérleggyártó Kft. repülőgépről készült felvétel Metrisoft Mérleggyártó Kft. repülőgépről készült felvétel Metrisoft Mérleggyártó Kft. repülőgépről készült felvétel - szerelő csarnok, hídmérlegek

Keresés méréshatár alapján

Mérleg méréshatára:
Termékek listázása »

Tartalom

Powered by Yii Framework.