Szalagos Ipari Röntgen

A röntgenes termékvizsgálati rendszerek célja az élelmiszer- és gyógyszeripari termékeken belül elhelyezkedő nem kívánatos idegen anyagok észlelése és eltávolítása, függetlenül azok alakjától és elhelyezkedéstől.

Felhasználás:

Rugalmas és moduláris, hogy illeszkedjen az Ön gyártási környezetéhez, a röntgen-ellenőrző gépek biztonságos, érzékeny és megbízható védelmet nyújtanak. Iparágvezető röntgen-ellenőrző gépeink olyan szoftveralgoritmusokkal vannak felszerelve , amelyek tökéletesen alkalmazkodnak minden egyedi termékhez, amelyet ellenőrizni szeretnének, valamint számos testreszabható menüopcióval , így a termékcsere gyors és egyszerű folyamat.

Ipari Röntgen

Működés:

A röntgensugaras termékellenőrzés minden olyan anyagot észlel, amelynek sűrűsége jelentősen eltér a vizsgált terméktől. A sűrűségkülönbséggel rendelkező szennyeződések lehetnek szennyeződések, légbuborékok, törések vagy egyéb olyan hibák, amelyek veszélyeztethetik a termék biztonságát vagy integritását.

Jellemzők

  • A színkódolt szennyeződéselemzés megmutatja, hogy a számos ellenőrző algoritmus közül melyik azonosította a szennyeződést
  • A maszkolás elérhető olyan területek blokkolására, ahol nincs szükség észlelésre
  • Az idő- és dátumbélyegzővel ellátott ellenőrzési adatok automatikusan mentésre kerülnek
  • Felhasználóbarát kezelés 255 előre beállított termékkel
  • USB és Ethernet az adatátvitelhez
  • Gyorskioldó szállítószalag
  • Könnyű karbantartás és tisztítás
  • Beépített távirányító és karbantartás
  • 24 órás non-stop működés
  • TÜV-jóváhagyással: megbízható biztonsági szabvány, TÜV tanúsítás lehetséges

További információk

Könnyű tisztítás és karbantartás:

A higiénikus kialakítás lehetővé teszi az egyszerű tisztítást és karbantartást, szerszám nélkül. A szállítószalag gyorskioldásával a szállítószalag öt egyszerű lépésben eltávolítható a tisztításhoz. A röntgenvédő függönyök egy gombnyomással eltávolíthatók. Az öv megtisztítása után a függönyök ugyanolyan egyszerűen cserélhetők, és a készülék gyorsan üzemkész.

Maszkolási funkciók:

A fejlett XIA 3 szoftverprogram kihagyja a termék bizonyos részeit az ellenőrzésből. Ez különösen hasznos a csomagolt termékeknél, ahol a tényleges csomagolást nem kell idegen testek szempontjából ellenőrizni. A maszkolás megakadályozza a termékek szükségtelen hamis elutasítását.

Ethernet és USB:

Csatlakoztassa röntgen-ellenőrző rendszerünket hálózatához. A CASSEL minden röntgenkészüléket alapkivitelben USB és Ethernet interfésszel rendelkezik.

Beépített távoli karbantartás:

Ha a helyszíni technikusok nem állnak rendelkezésre, a CASSEL röntgen-ellenőrző rendszerek beépített távoli karbantartási funkcióval rendelkeznek. Képzett szervizmérnökeink bármilyen kérdésben segítenek, függetlenül attól, hogy hol található röntgenkészüléke. 

Valós idejű észlelés színes szennyeződés elemzéssel:

A CASSEL röntgen-ellenőrző rendszerek maximális érzékenységet biztosítanak az idegen testek észlelésében. A szennyezett termékek észlelhetők és elkülöníthetők. A szennyeződés pirossal van kiemelve az érintőképernyőn.

24 órás non-stop üzem:

A kiváló minőségű alkatrészek és a fejlett technológia lehetővé teszik a folyamatos működést, a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

Megbízható német biztonsági szabványok – TÜV által jóváhagyott:

A hibátlan kialakítás maximális biztonságot és kényelmet kínál a napi használathoz. A sugárzás szivárgási sebessége 1 µSv/h, illetve 3 µSv/h vagy kevesebb.

Az ellenőrzési adatok automatikus tárolása, idő/dátum bélyegzővel:

Minden adat tárolható minőségellenőrzés céljából. Az XRAY SHARK® XD38 röntgenkészülék automatikus memória funkcióval rendelkezik. Lehetőség van arra is, hogy csak a szennyezett termékek adatait tárolják. Minden adat idő- és dátumbélyegzővel van ellátva. Könnyen hozzáférhet az adatokhoz elemzés céljából.

További kérdéseivel és ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz